Vier het begin van de lente met ons!
Verfris en parfumeer je ruimtes: jij kiest er één, wij geven je graag een andere!

Dit jaar geven we je voor elk product dat je koopt een identiek product cadeau. Zo kun je het aan een dierbare geven of een andere kamer parfumeren!

Het gratis product wordt automatisch bij de checkout toegevoegd.
De actie is geldig op alle producten met het label "LENTE".

LICHAAMSPARFUMS EN KAMERGEUREN

GESCHIEDENIS EN TRADITIE

De omgeving parfumeren, om een spoor van smaak in je leefruimte achter te laten, is onze filosofie.

LICHAAMSPARFUMS EN KAMERGEUREN

DE OORSPRONG VAN ONS PARFUM

Er zijn twee elementen bij het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige lichaam en kamerparfum: de keuze van grondstoffen en het geurrecept. Een geur bestaat uit veel verschillende elementen die geselecteerd en geharmoniseerd moeten worden, net als het bouquet van een goede wijn. Salimbeni kiest alleen de beste grondstoffen van de beste kwaliteit en net zoals een Maître de Cave de druiven selecteert voor een geweldig product, componeren onze Meesterparfumeurs de elementen met vakkundige vaardigheid om unieke en verfijnde geuren te creëren.

Salimbeni Profumi werd geboren in het hart van het historische Rome, in de verlenging van de Via Condotti voorbij de Via del Corso, en opende later een tweede Atelier in het centrum van Milaan op de Via Brera.

In onze ateliers in Rome en Milaan kun je al onze geuren uitproberen of profiteren van onze Proefaanbiedingen online.

FOUNDERS SELECTION - EAU DE PARFUM LIJN

BERGAMOT ELIXIR, AMBER BETOVERING, KRUIDEN VAN BYZANTION

Een nieuwe lijn die de excellente parfumeriekunst van het Salimbeni Huis volledig tot uitdrukking brengt.

Kostbare geuren die de passie en het vakmanschap van onze Meesterparfumeurs vieren. Vernieuwende en verfijnde producten met tijdloze en genderneutrale elegantie.

KAMERGEUREN

GEURSTOKJES 250 ML

Een verfijnd product dat, zonder gebruik van elektriciteit of verbranding, de geur ongeveer 2/3 maanden in de ruimte verspreidt.

Als je al bekend bent met onze geuren en niet twijfelt aan de geur, is dit zeker ons slimste formaat: hiermee kun je een middelgrote ruimte twee tot drie keer langer parfumeren dan met de 100 ml geurstokjes.

WEER BESCHIKBAAR!

LINNEN IN DE LENTE

Een frisse, verfijnde en delicate geur.

De geur Linne n in de Lente geeft je textiel de frisheid alsof het gewassen is bij de wasservice van de beste luxe hotels. Ontdek het in Spray en Geurkaarten formaat.

SALIMBENI PROFUMI

AUTOPARFUM

Salimbeni Profumi heeft een navulbare autoparfum ontwikkeld (gedekt door een EUROPEES OCTROOI) die geen vloeistoffen of gels gebruikt die een beperkte levensduur hebben en geen vlekken kunnen maken op het dashboard van je auto.

Stijlvol en gemakkelijk te plaatsen op de ventilatieroosters van de auto, zodat je van je favoriete geur in de auto kunt genieten, waar je ook bent!

Nu verkrijgbaar in twee nieuwe, elegante en verfijnde versies, met een carbon en bronzen afwerking!

GRATIS VERZENDING EN ANDERE VOORDELEN VOOR JOU

GRATIS VERZENDING: Verzendkosten zijn gratis bij een minimale aankoop van €50.

  • Bij een minimale besteding van €100 ontvang je een 15 ml Bergamot Elixir Reis Eau de Parfum als cadeau!
  • Bij €160 krijg je, naast het voorgaande geschenk, ook een gratis Elba Vijg Geurkaars!
  • Bij €250 krijg je, naast de eerdere geschenken, een gratis 100 ml Bittere Citrus Intense Eau de Cologne!

DE CADEAUS WORDEN AAN JE BESTELLING TOEGEVOEGD NADAT JE JE BESTELLING HEBT AFGEROND EN DE BEVESTIGINGSMAIL HEBT ONTVANGEN.

LEVERING
BINNEN 5-7
WERKDAGEN

VEILIG
BETALEN

PRODUCT 100%
MADE IN ITALY

atelier

salimbeni profumi

In het hart van het historische Rome, op loopafstand van Palazzo Borghese en Via Dei Condotti, bewaart het Atelier Salimbeni de charme van de oude ambachtelijke parfumerieën. Door de jaren heen heeft de familie Salimbeni een uniek savoir-faire opgebouwd in het ontwikkelen van kwalitatieve huisparfums. Emoties en herinneringen aan het verleden vermengen zich met bloemen bouquets en geurige houtsoorten voor een unieke geurbeleving.