VOORJAARSAANBIEDINGV

PRODUCTEN IN PROEFAANBIEDING VAN DE MAAND

Een selectie producten om nieuwe Salimbeni geuren en producten te proberen.Bij aankoop van één van onze producten ontvang je gratis nieuwe kaarsen, nieuwe textielsprayautoparfums, zelfs ons Bergamot Elixer Eau de Parfum!
ONTDEK

SALIMBENI LICHAAMSPARFUMS EN KAMERGEUREN

GESCHIEDENIS EN TRADITIE

De omgeving parfumeren, om een spoor van smaak in je leefruimte achter te laten, is onze filosofie.

SALIMBENI PROFUMI LICHAAMSPARFUMS EN KAMERGEUREN

DE OORSPRONG VAN ONS PARFUM

Twee elementen zijn van belang bij het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige huisparfums: de keuze van ruwe grondstoffen en het parfumrecept. Zoals Wijn niet waardevol kan zijn zonder de beste druiven en de beste wijnbereidingstechnieken, is ook in de parfumerie de keuze van de grondstoffen van essentieel belang. Een parfum is samengesteld uit vele verschillende elementen die moeten worden geselecteerd en geharmoniseerd. Net als het bouquet van een goede wijn. Een goedkope huisparfum kan nooit van hoogwaardige kwaliteit zijn. Salimbeni kiest alleen de beste grondstoffen van gecertificeerde kwaliteit. En zoals een Maître de Cave de druiven selecteert voor een groots product, stelt zijn Meester-Parfumeur vakkundig de elementen samen om uitstekende huisparfums te creëren.

NIEUW ! - PARFUMS VOOR STOFFEN

Linnen in de Lente

Salimbeni Profumi heeft een reeks textiel parfums ontwikkeld en een nieuwe frisse en verfijnde geur: Linnen in de Lente. Ze zijn verkrijgbaar als spray en geurkaarten. Zo ruikt je textiel heerlijk fris, alsof het gewassen is bij de verfijnde wasservice van de beste luxehotels.

DE NIEUWE FOUNDERS SELECTION LIJN

BERGAMOT ELIXIR

DE NIEUWE SALIMBENI GEURKAARSENLIJN

JE PERFECTE GEUR IN HET KAARSLICHT.

Onze Meesters hebben een magische mix van wassen en plantaardige oliën geperfectioneerd. De geuren zijn opnieuw geformuleerd voor een optimale romigheid en de lont heeft de beste brandkwaliteit. Dit alles om je een fantastische geurervaring te laten beleven.

De romige was verspreidt de Salimbeni geuren maximaal.

Verminder stress, verbeter je humeur, verlicht de magie met de nieuwe Salimbeni Geurkaarsen.

ONTDEK

EEN KLEIN GESCHENK VOOR NIEUWE KLANTEN

WELKOMSTAANBIEDING -20

GRATIS LEVERING

Om je welkom te heten in onze shop, biedt Salimbeni Profumi een korting van 20 % aan op je eerste aankoop. De korting is geldig op alle producten op de website, met uitzondering van de Test-Aanbiedingen van de maand.

Hoe werkt het?

Je kan gebruikmaken van de welkomstkorting door tijdens het afrekenen de couponcode WELKOM20 in te voeren in het daarvoor bestemde vak van de winkelwagen. De korting is geldig op alle producten op de website, behalve de producten die al in de aanbieding zijn.

GRATIS LEVERING: bij een minimale aankoop van 50€ betaal je geen verzendkosten.

LEVERING
BINNEN 5-7
WERKDAGEN

VEILIG
BETALEN

PRODUCT 100%
MADE IN ITALY

ATELIER

SALIMBENI PROFUMI

In het hart van het historische Rome, op loopafstand van Palazzo Borghese en Via Dei Condotti, bewaart het Atelier Salimbeni de charme van de oude ambachtelijke parfumerieën. Door de jaren heen heeft de familie Salimbeni een uniek savoir-faire opgebouwd in het ontwikkelen van kwalitatieve huisparfums. Emoties en herinneringen aan het verleden vermengen zich met bloemen bouquets en geurige houtsoorten voor een unieke geurbeleving.